Accessoarer

Broderade 3 olika marina mönster på väskan. Här är en fyr. Broderade även några pärlor för att skapa ljusstrålar från fyrtornet. Soutageband i vit/guld och Marinblått/guld som dekor.

Här ett mönster med marina redskap. Samma som på kragen och koftan.

Segelbåt med spinnakern hissad. Samma som på kragen till klänningen.

Helfodrad i vit bomullstwills. 3 stora fickor, 2 med blixtlås och en med tryckknappar. Soutageband dekor och för att skapa stadga i botten har jag förutom mellanlägg sytt rutmönster med hjälp av ett "pintuck blade"

Klänning, kofta och med väskan på axeln.

Väska i CTC väv, plastbelagd bomullsväv. Nedre delen av pressan galon. Stor ficka på utsidan och flera flickor inuti. Fodrad med gardinsatin. Allt material från Calletex, Örebro

En redskapsväska är väldigt praktisk när man ska ha med sig sygrejer till kurser m m. Här "ihopvikt" och ihopknuten på sidorna.

NÄrman tröttnar på oordningen får man göra något åt det. Jag sydde en redskapsväska där jag får plats med det mesta av mina sybehör, inklusive linjaler och skärmatta. Allt jag behöver när jag ska åka till Klädverksta'n eller hålla kurser. Material från Calletex

När jag leder kurser i att sy Chaneljackor behöver jag ångstationen med mig. Eftersom den är stor och lite ömtålig behövde jag en bra väska. Det går fortare att sy än att köpa så då blev det en i samma tyg som sybehörsväskan. Material från Calletex.

En liten kasse med bambuhandtag och påsytt broderi som blivit över från klänningen. Ett blixtlås med svarowskistenar gör kassen lite festligare.

För några år sedan hade jag bokväskor med på en utställning. Jag fick några över som jag säljer för 295:-. Hade väldigt roligt när jag lät fantasin flöda i färger och material.

Insidan med fickor för mobil, böcker, papper och en liten pennficka. Det finns ingen knäppning utan man knyter ihop den med knytband.

"Mini Carpetbag" i gobelängtyg.

Samma väska från andra sidan.

Gjorde en kasse också till. Handtag i Bambu och tyget är ett gobelängtyg. Allt köpt på Calletex.

Det här mönstret köpte jag från "Pfaff Broderimönster". Mönster till både broderi och väska ingick. Dock ganska dålig instruktion vilket försvårade det hela. Väskan är sydd i ullcrepe och duschess.

Satte i en swarowskiblixtlås med olika färger på stenarna.

Lagom långa handtag för att kunna bära den på axeln.

Roligt att kunna skapa accessoarer som matchar kläderna.
För mig blir det oftast en väska eller kasse.Om bilderna ser konstiga ut beror det på att leverantören av programmet inte lyckats lösa problemet med Internet Explorer. Har du en annan webbläsare kan du prova den, det brukar gå bra     

Lisbeth Jokinen 03.03.2015 09:28

Den röda väskan var väldigt vacker. Fint alltihop, men jag fastnade för den röda.

| Svar

Senaste kommentarer

20.04 | 00:21

Hej jag bor i Florida .jag skulle så gjärna rita byx mönster efter mitt mått.
Hur mycket kostar det?
Jag hittade Youtube vidio och försökte men det kom inte rät

01.03 | 10:46

Hur gör du i hörnen?

29.12 | 21:47

Så många fina klänningar du har sytt.Köper mina tyger på Calletex och har sett dej i många fina kläder.

12.11 | 17:23

Så mycket vackert du skapat. Vet ej var du håller hus. Men var hittar man jacka Chanel i större storlek ? 0703723974. Ritar du mönster åt andra intresserad om